Picnic at Titiwangsa

kejab boleh kejab tak leh blog nie
yang pasti facebook memang tak leh
tak pe
blog boleh pun dah kira ok kan???
===
lama sudah ku peram cerita nie...
pas b'day party Iris last week
we all gie picnic kat Titiwangsa
breakfast gitu
tapi semua nya beli je...
so..pic say everything...

makanan yang Mummy Ayu masak....
cuma yg dalam bekas pink tu je
yang lain masak kat kedai...

Iris layan..
suka sangat say "bird", "bear bear", "baby", "babah"
semua nya "b"...

4 of us..

Ian yang sedang cuba makan guna chopstick... Mummy, Ian & Iris
pelbagai aksi...
===
pas makan
Ian nampak keta kuda, dia nak naik plak
my family nak balik coz Eira (my sis) nak study for her SPM
so..just 4 of us and Angah & Rifqi...
Iris...thinking..kita tunggu apa nie?
beratur nak naik keta kuda...
Iris relax aje...
Mummy peluk
Ian...statik jer
takut ker?
ha..ini dia Angah with Rifqi with Ian

ini kuda yang bawak we all tu..
seronok gak weekends lepak kat sini...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. wah.. seronok ian ngan iris naik keta kuda...

    ReplyDelete
  2. CuTeMiUt78 ~ sekali sekali memang best jenjalan cam nie...riadah gitu!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...