Karambunai

Karambunai...sabah
bestnya kalu dapat gie sana
bukan nya Mummy Ayu nak gie holiday ke sana
boss Mummy Ayu yg pie sana
plus my office mates
ada conference kat sana
bestnya kalu dapat follow
mula tu nak gak men'volunteer' kan diri
baut bila dengar 1 minggu lebih
alamak..sowie la
macam mana my princess tu
dah la dia still BF
plus she is too small
kalu sehari dua leh tahan lagi
nie..lama tu..
Ian tak pe gak
dah besar
yg Iris tu
mau bila Mummy balik tak nak dah BF
sedap susu botol lagi...
so...Mummy Ayu tolong jagakan opis boss je la
laut dia...cantik kan?
subhanallah....
indah ciptaan Tuhan

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. cantik tu...
    tingin jugak nak g..
    ermm..macam sy gak..
    serba salah kalau kena outstation..
    better takyah g..hati lebih selamat..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. ni memang salah astu tempat dlm my wish list utk next honeymoon (tak tau ler biler...)

    ReplyDelete
  3. i dah pi 10 tahun dulu , sebabnya my parents keje sana , n 13 years i membesar kat sabah .. so mmg x sah la if x pi .

    well . 100% agreed . karambunai mmg cantik. saujana mata memandang .. susah nk gambarkan perasaan tue

    ReplyDelete
  4. salah satu pengorbanan tuh.. kalo dpt pegi pun, mesti hati x tenang kan.. x pe, tggu anak2 besar dulu ehh

    ReplyDelete
  5. ouh canteknya..dekat ngn kk ke karambunai ni..kita nk g KK nnti..kalu dekat bole le terjah..cantek..xpela jagakn opis utk bos..nnti bos blk msti ade survenier:p

    ReplyDelete
  6. mama suri ~ ya betull...tak de la risau..plus tak terpaksa pun..

    mamazharfan ~ wishlist for honeymoon ...semoga tercapai..amin!

    firahadifa ~ ah ah..tgk kat dalam internet pun...subhanallah..cantiks..!!

    churaliya ~ ah aha..tunggu anak anak besar, gie jenjalan sesama..lagi best kan?

    suziey ~ rasanya dekat...tu la, jaga opis boss...harap harap ada la buah tangan..amin!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...