Nak demam dah rasa nie...

hari nie lagi rasa teruk dr semalam
mata dah start pedih pedih
badan pu rasa dah seram sejuk jer nie
flu...still
bersin ..stilll
rasanya, kalu tak silap..
dah lama gak tak demam
so..bila sekali sekala kena tu
teruk cikit
but dah makan ubat
so harap cepat ok
mana nak jaga rumah & anak anak
kalu kita demam ye tak?
as u all can see..
my meja kat opis penuh ngan macam macam khazanah
tak lupa kad raya cina my boss
tapi alhamdulillah dah settle dah semua
ubat..viks...minyak cap kapak
air panas, air mineral..tisu
siap buah oren
diaorang kata kurang vitamin C..
so meh makan buah oren...
cuma nak cari 100 plus je lum lagi...
wish I getting better
dah berselubung dah kat opis nie kat selendang
walaupun air cond tak kuat mana..
dalam tak sihat..
pagi tadi sempat la buat deco kat dinding my opis
cantik tak?
Ian dapat hadiah lagi...
yg atas tu from opis mate...
and yg bawah tu lum bukak lagi...
from kawan Daddy
tq...semua!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. waaa tgn jln gk walaupn bdn xsiht..tantek:D

    wjib ade limau nk raya ni kan..ekeek:;p

    ReplyDelete
  2. wah best ian dapat gift lagi....moga cepat sihat ayu...nanti kalo dah tak sihat dah tak larat nak update blog sunyi plak tak leh nak komen entry....sama lah dengan kiter meja bersepah dengan segala benda....keje2 sampai biler pun tak kan habis punyer

    ReplyDelete
  3. waa..sian dia nak demam..smoga cpat sihat yer..tk care

    ReplyDelete
  4. suziey ~ have to la suziey...jaga boss..

    Mama Aqish ~ tul tu..keja makin bertambah..bukan makin kurang..sama sama la kita berkerja...

    mommyYen ~ tq dear!

    ReplyDelete
  5. jgn lupa mkn ubat ayu..
    semmoga cpt sembuh

    ReplyDelete
  6. Demam?...siannyer...ni mesti penat tak hilang time birthday Ian kot...

    anyway..take care ya...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...