The Honeybunch Giveaway ~ Best Birthday Ever!

nak join contest lagi..
(walupun busy kerja..)
relax kan otak...
so kali nie contest Best Birthday Ever!!
anjuran...Hanz frm blog thehoneybunch
so..jom!!!
as usual..syarat syaratnya...
1. Giveaway ini hanya dibuka pada semua Malaysian Mummy or Daddy
yang ada blog sendiri. Tak kiralah duduk kat oversea ker
dalam Malaysia ker, janji warganegara Malaysia. ~ ok!
2. Buat entry berkenaan giveaway ni dalam blog &
upkan satu saja gambar yang paling unik berkaitan birthday anak.
Had umur anak antara 1 tahun ke 6 tahun saja.
Kalau ada anak lebih dari seorang,
boleh sertai lebih dari sekali,
janji umur anak tu dalam skala tu yer.
Mesti cerita serba sedikit bagaimana birthday tu disambut,
nama anak, tarikh lahir dan bila sambutan birthday tu dibuat.
Lagi unik dan menarik gambar dan cerita,
lagi cerahlah peluang nak menarik hati para juri nanti. ~ok!
3. Dalam post tu, jangan lupa letak semua banner atau
badge semua sponsor my giveaway ni &
link back pada kedai mereka ya.
Tak ada link-back, automatik terbatal penyertaan.
tq to semua penaja-penaja..ramai tu!!
http://saleathoneybunch.blogspot.com

http://www.crazymomy.com/
http://myhealthystore.blogspot.com
http://kedaigambarkami.blogspot.com
http://zizitots.blogspot.com
http://www.adrinis.com

4. Kat sidebar blog, silalah letak banner giveaway ni
& link back pada posting giveaway ni. ~ ok..!
5. Sangatlah penting tinggalkan link posting penyertaan
pada ruang komen di posting giveaway ni (yang vis-a-vis). ~ ok!
6 Giveaway ni berlangsung sehingga 15 Mac, 2010,
tepat jam lima petang (5:00pm) waktu Malaysia. ~ ok!
7. Antara hadiah ialah vitamin kanak-kanak,
supplement untuk kaum ibu, l
ampin kain moden (cloth diaper),
voucher sessi fotografi,
baju 'inner' khas untuk ibu-ibu yang menyusukan anak-anak,
voucher restoran, wet bag, laundry cleanser,
body scrub dan lakaran potret dari me.
Hadiah banyak....ramai boleh menang,
bila dah ada saringan sebelum keputusan muktamad dibuat,
me akan umumkan hadiah-hadiahnya dengan spesifik. ~ meriah hadiah!
8. Me dah lantik juri-juri khas dan bila dah ada pemenang-pemenang,
my anakanda, Hanafi akan buat undian kertas,
untuk tentukan setiap pemenang apa hadiah yang bakal diterima.
Cuma pemenang utama jer tak akan diundi sebab
pemenang utama akan dapat lakaran potret dari me
di samping hadiah lain juga. ~ ok!
9. Setiap peraturan hendaklah dipatuhi.
Me tak akan ingatkan saper-saper pun bila me terjumpa
ada syarat yang tak dipenuhi dan penyertaan terus automatik terbatal. ~ ok!
10. Keputusan para juri dan pemilihan hadiah berdasarkan
undian kertas oleh anakanda Hanafi adalah muktamad.
Sebarang kemusykilan dan ketidakpuashatian tidak akan dilayan. ~ ok!
===
so..ini dia gambar yg dipertaruhkan...
nama birthday boy..
MUHAMMAD ADRIAN ZIKRI
BIN MUHAMMAD ZALMEN ZAKARIA
(nama panggilan IAN)
umur..
4 TAHUN
tarikh lahir...
3 FEBRUARY 2006
cerita pasal bday party tu...
ok..this is the latest pic of birthday Ian
we al celebrate on 6 February 2010 baru baru nie...
(more pic and cerita pasal party..here... n here.. and here)
theme for this bday party is White & Denim
party kali nie buat kat rumah jer...
best!!meriah!!
plus Ian pun dah besar, dah faham..so dia enjoy sangat!!
plus really excited bila we all stary buat preparation for his bday party...
(banyak tolong gak..he he he!)
love that pic
(actually ramai ramai, but I crop pic Ian jer)
he looks so happy..lepas tiup lilin
===
that's it!!!
so..as usual..wish us lots of luck!!!
to my hero...love u much!!!
(cara Ian cakap I Love you)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. waa byk penaja ni best hadiahnya..smga menang:)

    ReplyDelete
  2. goodluck mummy ayu.. farra pon nak join gak..tgh plh2 gambar lah ni hihi..tringt contest yg mummy anjurkan tu.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam Mummy Ayu. Thanks for joining. Noted. Good luck! :>

    ReplyDelete
  4. Farra ~ good luck!!!tu ah...

    Hanz ~ ok..tq!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...