Rambut baru Ian....

salam jumaat semua...
today Mummy Ayu getting better...
hopefully akan sihat sepenuhnya..
sebab esok stary holiday 4 days...
so..minta mintakla sihat..amin!!
so...latest news..my hero Ian potong rambut
emmm..bukan senang nak pujuk daddy nak potong rambut Ian
boleh dikatakan setipa kali nak potong rambut Ian
kena gaduh dulu (bukanla gaduh gila gila, gaduh gaduh manja)
so...nanti ek..mummy Ayu tunjuk
first kita layan pic nie dulu..
(suspen)
nie pic Ian & Iris baru balik keja semalam petang
sekarang selalu gak Mummy Ayu kena drive sendiri
mujur la Iris pun makin besar
and nak la jugak duduk dalam car seat tu
aksi Ian dengan senapang baru
(from kawan Daddy yg Mummy Ayu cerita semalam tu..)
Iris...as usual ngan mainan masak masak dia
sampai berkerut muka
dok pikir nak masa apa ker sayang...
and semalam gak Mummy Ayu terima leg warmer
yg diorder dr blog Ohbabygirl Boutique
tq so much to mama sofea!!
beli 2 set...sama corak
coz satu lagi tu nak kasi hadiah kat kawan....
yg lagi dua tu of coz for my little princess
but bila Abnag Ian nampak
dia pun nak
tu pasal la dia pakai yg rainbow tu...
===
pas tu dalam kul 6 lebih Daddy balik dr kerja
baru gie potong rambut Ian...
plan nak potong rambut Iris sekali..
but sayang pun ada
but nak gak potong rambut dia
but lain kali
sekarang cuaca panas sangat
kesian diaorang
sebab tu yg nak gak potong
so..ini dia rupa Ian ngan rambut baru
but yg proper nya lum snap lagi...
next week yer...
yg ni snap time dia tengah potong rambut...
!
!
!
ala ala stail david bechkam la konon..
stail 'mohok' kata Daddy
Mummy kata stail rambut pacak
siap Mummy belikan gel rambut lagi for Ian
so..nanti minggu depan kita tgk Ian ngan rambut barunya
rambut 4 tahun gitu...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. cewah rmbut 4 thn...nmpk good boy jek..xganazzzz dh..ekeke:P waa order online legging..sweet je corak:p

    ReplyDelete
  2. oh so gorgeous nye leg warmer rainbow tu ;) mummy ayu, thanks!

    ReplyDelete
  3. ala hai encem boy potong rambut la pulak...wa cam aksi polis plak ian pegang senapang tu kan....tak publish ke real pic ian lepas potong rambut???

    ReplyDelete
  4. ala hai encem boy potong rambut la pulak...wa cam aksi polis plak ian pegang senapang tu kan....tak publish ke real pic ian lepas potong rambut???

    ReplyDelete
  5. wah Ian suka david beckham ke.. wat pacak2 ni hihi

    ReplyDelete
  6. nsb baik la ok jea time nak potong rambut kan..sbb ader sesetengah bdk melalak jea bila nak potong rambut

    ReplyDelete
  7. suziey ~ he he he...ubah pesen..

    Catlina ~ he he he..lum sampai dah say tq..tunggu ek!!

    Mama Aqish ~ tu la..macam askar pun ada..lum snap lagi pic dia netul betul pas potong rambut..tunggu ek, lepas holiday..

    Nurhayati ~ tu ah...hope ok nagn muka dia..so far so good aje..

    zh-ena ~ diah dah besar, dah paham..cuma dok busy pusing kiri kanan je...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...