Bye bye Tiara

assalamualaikum
salam khamis 
good morning semua

semalam Tiara dah ikut Shyra balik Shah Alam
bye bye Tiara!!!
cedih plak rasa
sbb dah lama jugak la jaga kan
now dah bulan 10
ada la dlm 5 bulan mcm tu

walaupun Tiara tak semanja Tommy
but still...cedih

semalam before gerak tu
Ian siap suap2 makan kat diaorang 
ngan Ian Tiara dah ok
nak la Ian pegang2, belai2
walau x semanja Tommy

tapi kalu ngan Mummy Ayu
memang x berkenan la Tiara tu
siap buat bunyi marah lagi..kat Mummy Ayu
mcm Mummy Ayu cubit or lepuk2 dia
padahal sama je layan mcm Tommy
cuma Tiara yg x nak

sedih jugak nak pisahkan diaorang
but dah memang plan asal
Ian jaga sekor je
Tiara memang utk Shyra kawan2kan ngan Tobby

so malam semalam 1st night la Tommy sorang2
so far ok je
cuma Ian ckp...kadang2 nampak mcm Tommy tercari2 la
but bila kena peluk, manja2... terus ok

tu ckp ngan Ian
now Ian kena beri perhatian lebih la kat Tommy
senang..fokus sekor je dulu

hopefully Tommy & Tiara ok la yer

Iris...still sama
takut & x suka kucing
so..kalau bawa kuar kucing ke depan
time Iris dah masuk bilik & tutup pintu semua
baru leh kuar
kalu tak...memang dlm bilik Ian je la Tommy yu
plus dia pun dah tau dah, port lepak dia kat bilik Ian
๐Ÿˆ๐Ÿˆ๐Ÿˆ

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Walaupun kejap tapi perasaan sayang tu dah ada kan.. memang sedihlah.. comel Tommy..

    ReplyDelete
  2. Tiara erk nama dia...sayangnya Tiara along yang manja tu penakut kucing..sama ngan mama long dia...hehehehe....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...