Jovian Mask - rainbow series

Mummy Ayu kan memang pengguna tegar mask Jovian ni
leh baca entry ni & entry ni

bila tgk 1st time je pun dah jatuh cinta
Rainbow Series Jovian essential 3 Ply Disposable Mask
memang kena grab la of coz kannn

sekali Qekra offer...dia tgh nak order
join sekali la

sabtu petang sampai dah
cantiks sgt
color mcm rainbow, mcm unicorn pun ada
sweettttt....
๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

tq Qekra!!! 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. fuh lawa! tapi saya macam dah kurang beli face mask 3ply, sebab kena double mask kan, malas T__T

    ReplyDelete
  2. Lama Qekra tak update blog. Cantiknya Jovian mask rainbow series ni. Nampak ceria bila pakai :)

    ReplyDelete
  3. Ceria kalau pakai warna-warni begini. Mood pun akan terus baik sampai ke petang hihihiii.

    ReplyDelete
  4. Cantik amat warna dia.. memang sweet la.. Terus ceria bila pakai..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...