Hometown Cha Cha Cha

ahad lepas
abis dah cita korea yg membuatkan Mummy Ayu & ramai lagi rasanya
tersengeh & tersenyum sorang2 
Hometown Cha Cha Cha
cute couple, dimple couple
lakonan Shin Min Ah sbg doktor gigi..Hye Jin
yg buka klinik gigi kat sebuah perkampungan ni...Gongjin
Gongjin ni ada kenangan dia ngan mak dia masa kecik2 dulu
and..kat sini la dia jumpa Du Sik aka Chief Hong
mula2 jumpa memang la x suka
manjang gaduh je
but makin lama makin close and of coz la jatuh cinta
nama pun hero & heroin

Du Sik ni semua dia boleh buat
see...mcm2 lesen & sijil ada
semua dia la
kira mcm org penting kat Gongjin tu
tu sbb dia dipanggil Chief Hong

meriah tul Gongjin ni
sbb penduduk dia mesra
mcm busy body pun ada but in a good way
seronok tgk relationship diaorang
sgt close to each other

mcm2 halangan of coz couple ni
muncul ada org ketiga 
cerita silam Dusik
family Hye Jin
mcm2 la

bila dah tengah2 tu
ada yg ckp...standby, maybe sad ending
alaaa...jgn la
but finally happy ending
yeahhh!!!

suka suka!!!

sweet sgt bila Hye Jin yg mula2 proposed Du Sik
but counter proposed by Du Sik to Hye Jin pun..sweet sangat
๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

memang penat & lenguh pipi la
senyum & tersengeh sorang tgk cita ni
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Best ya? cerita ni pun sedang trending kan :) No 1 harini di Netflix

    ReplyDelete
  2. Tengah trending drama ni tapi saya belum terjebak lagi dengan hometown cha cha ni.

    ReplyDelete
  3. Lawa-lawa pelakon Korea. Saya lama tak tonton. Kena tunggulah cuti-cuti nanti.

    ReplyDelete
  4. belum sampai seru nak tengok korea lagi

    ReplyDelete
  5. Ala.. best eh.. Nak kena tengok juga lah cam nie.. huhuhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...