Rentas negeri?

assalamualaikum
salam isnin
selamat pagi semua

emmm..keja ke...or ada yg dah otw merentas negeri dah tu???
almaklumlah...semalam PM dah announce 
manalah tau..ada yg dah call opis el...dalam keta dah pagi ni

apa pun...kena ingat SOP kena jaga
pakai mask

eloknya sebelum balik kampung tu
buat test covid..yg sendiri tu
confirm diri masing2 negatif
baru la balik kampung
sampai kampung...manda semua dulu
tukar baju...baru la gi kat family dikampung tu

bukan apa..just nak kasi confirm
and supaya bukan kita yg jadi pembawa
tak salah berhati hati kan?

stay safe
selamat balik kampung
moga yg baik2 saja utk kita semua
in sya Allah

# radio siap pasang lagu balik kampung lagi
๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comments:

  1. jom pakat blk kg..
    hahaha
    kami bru blk dari kg, pun terasa nk blk lg bila PM umum mlm td

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...