Coffee hunting - Hill & Chill Coffee

weekend lepas
sebelum balik Nilai tu
sempat gak singgah one of coffee shop ni
dekat Nilai jugaks
so..jom la singgah jab

Hill & Chill Coffee
memang betul2 atas bukit tau
jalan masuk rumah org
atas bukit and cafe tu memang belakang rumah 
comei & nice je
cuma time kami sampai tu
tengahari..so panas terik la

menu dia ..variety la
ada bfast, lunch & dinner
tapi tak makan pun
just kopi je
so..kena la gi lagi ni

so..plan next nak bawak Ibu plak makan2 plak kat situ
just 3 of us
tempat nya cantiks
and kalau malam sure lagi cantiks
sbb ada lampu2 semua

see...memang kena masuk & naik bukit
utk gi cafe tu

barista/ owner nya pun peramah & friendly sgt
πŸ‘πŸ‘πŸ‘

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. nampak tenang je kak MA satu famili santai di situ walaupun panas.

    ReplyDelete
  2. Nampak.menarik dan santai serta tenang...Ian & Iris peneman setiaπŸ‘

    ReplyDelete
  3. Wah!! Bestlah tempat dia.. Mesti berangin kalau lepak luar.. Atas bukitkan..

    ReplyDelete
  4. boleh cuba ni...lama gak waktu operasinya dari pagi sampai ke malam

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...