Diterbangkan khas...

last weekend ada officemate Mummy Ayu sorang gi holiday ke bangkok
beria la dia dtg minta tips dr Mummy Ayu
kebetulan dia memang duduk area Mummy Ayu duduk dulu
so senang la nak guide dia
ke mana, naik apa,
makan kat mana and mcm2 la

dia tanya nak kirim apa?
Mummy Ayu ckp nak krm burger 7 eleven
ha ha ha...aci kan?
so semalam dia pun kasi la
seplastik yer
mcm2 ada la kan
3 buah 7 eleven dia terjah
gi borong

and dia ckp memang dia & kawan dia pun makan ni selalu
sbb senang & panas2 leh makan

wah..meriah la kan
Mummy Ayu makan 1 jer pun
Ian & Iris la suka
and lama x makan katanya
semalam bawa balik...suka la diaorang kan

nak kasi duit sebelum kawan tu pegi... dia x nak
semalam nak bayar pun, dia kata x payah
dia belanja

la pulak....
apa pun..alhamdulillah
moga murah rezeki dia kan
gembira kan anak2 Mummy Ayu

siap dpt gift lagi
tq tq..
bertambah lagi koleksi keychain Mummy Ayu
mcm pernah jer cerita pasal koleksi key chain Mummy Ayu ni
but cari balik entry .... x jumpa plak
emmmm
 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Burger bungkus macam roti ya? Wah pertama kali nampak.
    Banyak kawan borong untuk Mummy Sayu. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak.

    ReplyDelete
  2. sedap ye mummy burger tu nampak ramai yg duk tunjuk burger ni saya belum pernah rasa

    ReplyDelete
  3. hahaha..ater beribu entrynya payah nak jumpa entry keychain tu ye

    ReplyDelete
  4. Wah..menarik burger dia...
    Kat Malaysia tak nampak pulak macam ni...Ka saya yang tak tau🀭

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...