Potato salad for b'fast....pun boleh la kan

assalamualaikum
salam rabu
good morning semua!!!

menu bfast pagi ni
potato salad
pun boleh la kan
teringin plak nak makan potato salad 
but semalam for dinner dah siap wrap dah
so..layan je la bfast pagi ni kan
boleh je

ni la antara keja Mummy Ayu dulu
masa bergelar chef...masa muda2 sebelum kawin dulu
now pun chef jugak..chef kat rumah je
malam semalam siap2 buat dah
senang je
rebus potato....depends la nak byk mana kan
pas tu chopped onion, chop spring onion sikit
mayonis, salt pepper....
gaul2...siap!
senang kan

pas tu ikut suka la kalau nak tambah apa2 lagi
ayam ke, udang ke, daging ke

semalam Mummy Ayu saute skt ayam & garlic...
add on
pas tu tomato skt
kasi color cun sikit
siapppp
simpan dlm peti ais
pagi ni..bawak je gi opis

ni time rajin & ada mood la
buat bekal bagai
selalu tu..memang tapau je
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Sedapp ni yummy nampaknya
    Sesuai utk bfast kan pg ni

    ReplyDelete
  2. sedapnya kak, dah lama dana tak buat potato salad utk sarapan

    ReplyDelete
  3. Menarik dan sedap! Ada tomato tu nampak lebih menyelerakan. Terus rasa teringin nak buat jugaklah.

    ReplyDelete
  4. janji cepat dan kenyang kan mummy...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...