Bunga & Gula

Mummy Ayu - bunga
Yana - gula
ha ha ha...
pun boleh kan

lunch semalam 
dah boring & x tau nak order apa dah ngan food panda
so..kami kuar makan jab
dekat ngan opis je
restoran Bunga & Gula
lama x makan kat sini
and kalau k e sini
memang pasta je la menu kami
pesto chic olio aglio
dapp
alhamdulillah
and ice lemon tea
ada mcm2 dessert but kami bersabar & kuatkan iman
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

15 comments:

  1. Ingat beli bunga and gula- gula tadi...boleh la tu..akak bagi chance kat dua2 yang manis sangat ni

    ReplyDelete
  2. pinggan batu bunga2 zaman dulu...wahhh

    ReplyDelete
  3. Ice lemon tea tu refreshing je kala minum. Cantik nama cafe dia pun.

    ReplyDelete
  4. cutenya nama restoran, dan memang sesuai ler ayu bunga dan kwn ayu tu gula.so sweettttt

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh suka lah pinggan bunga klasik tu!

    ReplyDelete
  6. pinggan dia unik...pakai pinggan orang dulu dulu

    ReplyDelete
  7. Dah lama nak makan kat sini tapi tu lah, asal lalu je ramai orang. Terus malas nak singgah. Teringin nak rasa vibes kat sini. Cafe macam menarik. Kat Seremban ada 2 kalau tak silap kan.

    ReplyDelete
  8. Bunga dan Gula ini BFF ya Mbak? Selalu bersama...
    Aduh ice lemon tea...segar sekali minuman ini...

    Salam,

    ReplyDelete
  9. Bunga dan Gula?

    dua2 manis.. manis dipandang dan manis dirasa..

    adakah makanan yg disajikan turut manis? ;)

    ReplyDelete
  10. la hai, rupa2nya bunga dan gula tu kalian berdua.. aduhai.. xbaca di atas..

    ReplyDelete
  11. anak buah aku adik si Alya kerja kat bunga dan gula ni..kadang2 kat belah ofis ko kadang2 kat S2 ke mana ntah

    ReplyDelete
  12. Sedapnya pesto chic olio aglio
    yummy!

    ReplyDelete
  13. Di antara semua jenis spaghetti, saya paling suka oglio olio πŸ˜„πŸ‘. Sedaap memang. Tapi biasanya kalo dah makan spaghetti gini, dah pasti tak sanggub utk dessert mum πŸ˜„πŸ˜.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...