Hello February

 assalamualaikum
salam khamis
good morning semua

dah masuk bulan february dah kan
kejab je rasa
mcm baru lagi kita semua wish happy new year
ni dah masuk bulan february....

nanti pejam celik pejam celik
dah masuk bulan march plak
dah puasa
kannn?

have a good day
moga yg baik2 saja utk kita semua
aamiin

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. happy febuary...febuari bulan bday bonda Linda..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. cepat sungguh masa berlalu, pejam celik dah feb....aminnnn moga yg baik juga bt mummy

    ReplyDelete
  3. February penuh dugaan buat akak...kesian Mak Pah..lepas ni kaki kena potong

    ReplyDelete
  4. morning Mummy.hari ni kl cuti. yay!!

    ReplyDelete
  5. morning sis . moga baik-baik saja untuk bulan ni

    ReplyDelete
  6. cepat sangat kan..
    pagi tadi dari Seremban ke KL tenang-tenang je atas jalan, dalam bus. bus pun kosong je

    ReplyDelete
  7. Cepat kan waktu berlalu. Saya nak bayar hutang2 puasa dulu. Sisa 9 hari lagi 😅. Salah saya tak langsung lunaskan saat selesai ramadhan THN kemarin. Sekarang kelam kebut 🤣

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...