Ian's turn 18 today!

assalamualaikum 
salam sabtu
good morning!!!

entry autopublish..of coz la kan
but saja nak juga buat
sbb today...my hero turn 18 years old
alhamdulillah

yes....this baby boy 
so grown up
become a young man 

happy birthday sayang Mummy πŸ’—πŸ’—πŸ’—
Muhammad Adrian Zikri bin Muhammad Zalmen Zakaria
tgh exam SPM sekarang ni
baru settle 2 subjek, ada lagi 6 subjek
plus dah besar pun
x de la party apa pun
just simple celebration
will story Isnin nanti key
next week tough paper plak tu
Sejarah, Maths, Agama
emmmm....
in sya Allah
you will do well
nampak effort dia
and my doa always for you sayang

semoga dapat menjawab semua soalan
dengan tenang, dengan tepat
and semoga mendapat keputusan yang cemerlang
semoga dapat melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi
semoga berjaya dunia & akhirat

semoga sihat2 selalu, happy2 selalu
semoga dimurahkan rezeki
semoga jadi anak yg soleh, abang yang baik
and semoga sentiasa dilindungi & dirahmati Allah
aamiin... ya rabbal a'alaamiin...
😘😘😘 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. sanah helwah Ian..moga jadi anak soleh, cemerlang dunia akhirat...aamiin

    ReplyDelete
  2. Wah baby boy nya MA sudah dewasa ya...unik juga foto" tu di kumpul jadi satu.

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Mudah-mudahan dapat result cemerlang nanti.

    ReplyDelete
  4. Aamiin... Selamat ulang tahun kelahiran buat anak mummy ayu. Kecik comel, besar pun segak dan selamat menduduki peperiksaan. Good luck!

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday buat anakanda MA πŸ’

    Moga makbul doa-doa MA buat Ian.

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Ian & all the best for your SPM πŸ’ͺ
    Sekali pandang macam Kahar la MA 🀭

    ReplyDelete
  7. Happy birthday adrian zikri . Semoga dipermudahlan segala urusan dunia akhirat kelak

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Boy.. Mummy Ayu apa kabar?! Ibu Aqil dtg jenguk mummy lama tak singgah sini. ;)

    ReplyDelete
  9. Happy birthday! Semoga tercapai segala hajat!

    ReplyDelete
  10. hepi besday ians anak bujang mummy nih., hehe

    ReplyDelete
  11. Happy birthday Ian..
    Semoga menjadi anak yang soleh untuk mummy..
    Dan menjadi abg yang terbaik untuk Iris..
    Aunt nieyl doakan semoga Ian sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa diberikan kelapangan dada untuk menjawab exam ..Aminnnn

    ReplyDelete
  12. Happy birthday untuk Ian.... πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰Dah besar anak mummy ayu , πŸ‘. Tak berasa ya mum πŸ˜„. Semoga lancar ujiannya, dapat hasil bagus, dan nanti lanjut ke uni yg bagus pula πŸ˜„πŸ‘

    ReplyDelete
  13. happy birthday to your son ! Good luck jawab paper SPM! <3

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...