Comel tak??

for girl...
for boy

ok tak?
matching tak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. ya ALLAH !! dress tuh sgt cantek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!beli laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. baju for girls tu memang sgt cantik!!!

    pstt nak bagitau...kalau nak beli baju dress branded yang murah2...cuba gi plaza GM..ayu beli banyak dress dan gaun kat situ utk raya both damias..harga murah berbanding jual kat butik dan online..mesti tak percaya harganya...tapi kena beli borong lah..minimum 3 helai leh campur...just sharing info.

    ReplyDelete
  3. gegirl dress siyes comey, berkenan :)

    ReplyDelete
  4. cantik & matching..

    suke la dress Iris tu, tgk online ker?

    ReplyDelete
  5. baju raya Ian ngan Iris ke...match tang blue je kot..susah kan nk cari sedondon ni..lin pun tgh dok klik2 tenet cari baju raya anak2 dara ni konon nk sedondon xde saiz pulak

    ReplyDelete
  6. utk ian n iris ye? nice!! suke tgk yg gurl punya tu..yg boy tu nmpk simple, n smart

    ReplyDelete
  7. comey cantik je...salam ziarah dah lama tak tinggal jejak, nak mulakan hari dgn senyuman kembali...

    ReplyDelete
  8. Gambar utk boy tak load2....naper ek?

    ReplyDelete
  9. dua2 cantekkkkk!!! esp baju gegirl tuh..nk jugak gaun mcm tu utk Zara plzzzzzz...hehehehhe..beli online ke ofline ni ayu...=p

    ReplyDelete
  10. sgt sesuai....girl punya tu cantik sangat......~~~

    ReplyDelete
  11. AYU..SGT2 BKENAN BAJU Y ATAS TU..MMG CNTIK LA..BELI KAT NER AYU??

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...