Dapat memo......

emmmm....
hari nie majoriti kengkawan kat opis dapat memo..
termasukla Mummy Ayu...
citer apa?
tajuk apa?
kenapa?
sbb internet la...
ada yg buat report
ada yg layan internet
sampai menganggu mutu kerja
so....memo pun kuar
no more facebook..no more games..
kalu ingkar..dapat surat teguran pula
what do you all think?
bagi Mummy Ayu..
tak salah kalu nak berinternet
tapi make sure la
takde keja
free times..
time lunch ker
ini tak ada yg main sampai boss panggil tak dengar
keja banyak yg silap
itu yg kena tu..
kan????

psstt..dlm memo tu mention facebook jer
Mummy Ayu plak FB nie kureng, more to blog..tak pe kot?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. fb blok ok lg..jgn blog kena blok jugak mmg tk best kn

    ReplyDelete
  2. Uishhhh...siap dpt memo lagi. Harap blog tak kena block lah ☺☺☺

    ReplyDelete
  3. ha ha ha opis kita yang la ni semua leh je bukak tapi pandai2 over la, cuma company baru nanti semua kena blok so keje 100% la...tenet ni kengkadang tempoat untuk kita realise tension kan, bukan dok ngadap sampai 8 jam tak yah wat keje

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...