Pink & Biru....................

emmmm...semalam beli nie
untuk Ian & Iris
bukan baju raya, bukan mainan, bukan coklat
tapi....
alas kaki bentuk cat...
pink & biru of coz..
untuk apa???
posing2 jab..
untuk letak mcm nie la..
kat ujung katil tu...
Ian dah ada before ni gambar car
tapi Iris lum ada
semalam jumpa..tomei
tu yg beli tu
tapi kalu beli untu Iris je..
Ian confirm marah
so beli la sama..
plus nanti kat umah baru, letak dlm bilik diaorg..mesti tomei...
Iris..of coz la suka...
pink kan
bila Mummy lalu tu..
of coz la terpijak
tau dia cakap apa..
"Mummy...Mummy pinjam je tau..."
boleh...?

dinner malam semalam..
beli & masak..
campur2...
masing2 nak suap sendiri..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. bestnyer..msti iris & ian suka :-)

    ReplyDelete
  2. bila kita penat melayan anak2 kan ayu..
    lapang sgt ati ni bila depa senyum..
    buat lawak dgn kita
    buli2 kita
    nak2 time tgh sedih and pressure..
    mgm betullah anak2 ni penawar duka dan lara...

    ReplyDelete
  3. wah bestnya, balqis still lagik tido dgn kita, kalo ada adeq leh la ajar tiso sendiri cam iris + ian

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...