Hadiah dikembalikan???

abis dah entry masak2 Mummy Ayu
masuk citer lain pulak dah...
hari tu baca kat blog Ayu Ibu Damia
kali nie jadi kat MummyAyu pulak
last week kan ada Mummy Ayu minta Tok Abah
tolong poskan hadiah untuk Sue
sekali Sabtu hari tu...
sampai 2 pos ekspres nie
satu tu..emmmmm..
and satu lagi nie....
hadiah untuk Sue tu
aik????
kenapa? mengapa?
tengok dia bulatkan tu...
"untuk penghantaran dalam Malaysia sahaja"
"surat & dokumen sahaja"
la.....
sbb barang yg Mummy Ayu pos tu
ada bonjolan skt..so tak dikira dokumen or surat...
tu je sebabnya..rasanya la...
:-(
kat KL dulu pernah gak buat..ok jer
so...to Sue..kena la tunggu..
may be Rabu nie Mummy Ayu baru leh poskan balik
sbbnya semalam ngan hari nie..tak kuar la...
sowie ek dear ......
lambat skt...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. kadang2 mengada jugak orang pos opis ni...

    ReplyDelete
  2. a'ahlah mcm x logik lainlah kalo bonjol tu membonjol2 sgt sbb zura pun penah pos ke adik kat kg tp lepas jerk

    ReplyDelete
  3. memang dah tak boleh dah guna pos ekspres....cam ya ada buat bizness online,brang customer kena tahan dgn pos ekspresss....siap kena warning lagi hanya untuk document je.....nak buat camana kan,dah tentu salah kita kan....

    guna pos daftar n pos laju je la......

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...