Shopping semalam kat sini ....

as salam
selamat pagi
selamat hari khamis..
lambat skt buat entry pagi nie..
b'fast jab tadi...
~~~~
baju yg kat entry semalam tu
beli semalam tengahari...
of coz la for Ian & Iris
tapi pic tu google jer..
beli kat sini..
Plaza GM
tapi GM KL jer...
nak gie GM Klang
jauh tu..
tapi org kata GM klang lagi byk ...
semlm 1st la gie GM
mcm2 ada
rambang mata gak la
tapi baju kids ada kat level 6 & 7 jer..
tu pun takde la byk kedai sgt
yg gown Iris tu..ada 1 kedai je jual
harag..murah jugak la dr online..
tapi choice limited skt..
sbb stok byk habis
minggu depan baru dtg lagi
soo.....harus la terjah lagi
nak cari tshirt plak..
emm...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. saya kalo gi rumah mil kt kg baru kira dekat la ngan tem[pat ni, tp kan blm skali pon pernah jejak ke situ...huhuhu

    ReplyDelete
  2. btol ramai kata gm klang lg bez

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...