Dapat tiket bola petang nie..VIP seat lagi...

semalam petang..
dapat tiket tgk bola
games petang nie..
VIP seat lagi
wah.....bestkan?
tapi satu keping sahaja
untuk seorang sahaja
so...sapa nak pegi....???
v
v
v
v
Malaysia vs Singapore
kat stadium bukit jalil..........
sila email ke
v
v
v
v
my boss la of coz
he he he
of coz la tiket tu untuk my boss
yg best nya
Mummy Ayu call dia (dia kat outstation one week nie)
call la tanya...."boss, nak pass kat sapa2 ke?"
dia kata "apasal plak nak pass kat org lain?"
"ye la..boss kat dot dot dot"
dia kata.."esok pagi saya balik, minta driver amik saya pukul sekian2, di sekian2"
so dia akan pegi esok petang
he he he..
so..PA dia yg bijak nie pun..
arrange kan la org gie entar tiket ke umah dia
nasib call, kalu tak?

pagi nie pun..dpt lagi 2 tiket..
tapi tiket biasa2 jer...
call tanya, pun..antar ke rumah jugak
maybe dia nak gie ngana anak dia kot

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...