Menu dietku...

semalam tak kuar lunch
and kalu biasa tak kuar lunch tu
Mummy Ayu akan just krm je kat geng2 opis nie
dulu ye la krm nasi la
sekarang..nie 2 benda la yg selalunya Mummy Ayu kirim
jagung + buah betik...
konon2 menu diet la...
agak2 leh kurus tak kalu selalu makan mcm nie?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. huhuhu mamanajlaa x leh..kena telan nasik gak

    tolong vote leh?

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/jom-klik-like.html

    ReplyDelete
  2. sedapnya jagung tu...ni yg nak g beli nih

    ReplyDelete
  3. ayu...betik tu iyela..menu diet..tp jagung tu mcm xje..hehe

    ReplyDelete
  4. salam mummy ayu..lama tak komen2 blog mummy ayu...yup betik tu boleh la dibuat menu diet...but sweet corn tu tak kut...sbb ada butter...agak lemak disitu ye mummy...hehehe... p/s: get well soon ian n iris...kecian dah merah2 diorg... =)

    ReplyDelete
  5. tak blh diet kot..buah betik tu ok lg..tapi jagung tu kalau rebus jea ok kot sbb jagung manis nie ada letak planta kan hehehhehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...