BERSIH......cukup2 la tu...

BERSIH......cukup2 la tu...

hari nie.... perhimpunan BERSIH nie yg ramai la polis, tentera...dan pihak2 yg terlibat kena bertugas di hujung minggu terpaksa korbankan ma...

Read more
skodeng time lunch tadi...

skodeng time lunch tadi...

hari lunch gie mamam kat CM jer... roger2 gak ngan geng kami kat pej pos tu dia busy.. so..just Mummy Ayu & Notti Netti jer.... ou foods...

Read more
BERSIH............jalan pun dah bersih...

BERSIH............jalan pun dah bersih...

pic snap by me.. guna my C6 jer.. dataran hari nie.... petang nie.. jalan kat situ dah ditutup bas, lori, van polis dah banyak standby tengo...

Read more
Ian & Iris......."mana Mummy nie Daddy? lambatnya.."

Ian & Iris......."mana Mummy nie Daddy? lambatnya.."

pic snap by Daddy.. semalam petang masa tgh tunggu Mummy balik keja sepesen je mulut tu.. he he he... ada je ragam diaorg berdua nie.. mengh...

Read more
Photo magnet dah sampai......!!!

Photo magnet dah sampai......!!!

ingat tak Mummy Ayu ada beli online kat Groupon 1st time lagi beli photomagnet tu.. ada gak tanya..mcm mana rupanya? hah..meh kita tgk... s...

Read more
Yum yum....cedapnya...

Yum yum....cedapnya...

pagi nie layan kuih nie.. cedapnya... dah lama tak makan kuih nie bila dpt....best... kuih apa nie? pandai... kuih lopes... korang suka tak?...

Read more
Kena kerja dihujung minggu?????

Kena kerja dihujung minggu?????

semalam kat opis Mummy Ayu kuar arahan dr big boss (boss Mummy Ayu la) "semua diwajibkan hadir ke pejabat seperti biasa pada 9 - 10 Jul...

Read more
Dah nak balik dah......

Dah nak balik dah......

ok....dah abis mandi manda... kami pun siap2..nak balik dah sebelum balik tu sempat gie Residence Resort dkt je ngan Regency tu sbb..Daddy n...

Read more
3rd ~ pagi...pool lagi

3rd ~ pagi...pool lagi

as salam.. morning semua... kejab je dah jumaat... (mentang2 keja 4 hari ~ tapi nie ada ura2 kena keja weekend..alahai) ~~~~ so...citer hari...

Read more
Dinner la pulak....

Dinner la pulak....

lepas balik mandi mandi di pool petang tu naik apartment.....siap2... nak gie dinner plak posing2 jab kat sini sebelum love this pic....Ian ...

Read more
2nd day ~ petang...swimming time and yg paling happy sekali.....

2nd day ~ petang...swimming time and yg paling happy sekali.....

petang ahad tu... dah bangun tido... dlm kul 5 lebih tu .. siap2...nak terjun pool pulak and of coz yg paling suka & excited.... Ian &am...

Read more
lunch 2nd day....tak mahal pun....

lunch 2nd day....tak mahal pun....

lunch hari ahad hari tu lepas penat mandi laut & mandi kolam jab kami kuar mamam kat luar jer jalan2...cari2.. kat mana la nak makan nie...

Read more