Cuba teka kenapa Iris nangis??? ada hadiah nie...

Entry nie ada kaitan ngan entry esok pagi
tapi Mummy Ayu autopublish ptg nie after office hour
so..leh pikir2 samabil BW malam nanti
soooo........soalannya...
kenapa Iris nangis?
~~~
leh teka 2 kali sorang....
hadiahnya...something tecik2 je..but tomei...
tarikh tutup.....esok kul 12.00 tengahari...
so...jom teka!!!!
-----
pemenang akan dipilih..
of coz la by Mummy Ayu
tapi jawapan dikira
sapa yg paling cepat
tapi kalu tak de yg tepat...
Mummy Ayu akan pilih jawapan yg paling hampir...
selamat meneka!!!
clue....bukan pasal tak nak kuar dr kolam
Iris nangis nie...waktu mula2 nak masuk kolam
pas tu.....ok aje...
baru sambung citer mandi2 esok...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

39 comments:

  1. ada benda masuk dalam baju dia kot?

    ReplyDelete
  2. alalal nape iris nangis ni.. kentut dlm air ke kencing hihi

    ReplyDelete
  3. nk teka

    1) dia nak suh abg ian masuk jugak
    2) die nak bwk something mainan dlm tu

    ReplyDelete
  4. Kena wat entri ke @ drop komen sini je?

    Takpela MJ teka dulu ye.. Kalau kena wat entry then MJ wat ye..

    Kenapa Iris nangis?
    1. Takut mandi dalam kolam
    2. jirus air keluar kolam, then kena marah..hehee

    ReplyDelete
  5. iris nangis sebab die terkencing

    ReplyDelete
  6. 2x je ke wei..bg la teka byk2 kali:-p

    ReplyDelete
  7. Sebab iris nak tecing ea? haha...

    ReplyDelete
  8. takpon iris nak bukak baju tapi tak reti..hehehe..

    ReplyDelete
  9. ada ulat dalam air..

    atau iris tergelincir masa nak masuk kolam..

    ReplyDelete
  10. 1. Iris nangis sbb nak buka baju sebelum mandi tp mummy xbagi..

    2. Iris nangis sbb xnak buka baju tp mummy dia suruh buka.. heheh

    :)

    ReplyDelete
  11. 1. Iris nangis sbb tak nak pakai bj swim tu..
    2. Iris nangis sbb sejuk...hehe

    ReplyDelete
  12. ifa nak teka sis..hihi

    1. iris terkejut air sejuk sangat!pastu tertonggeng masuk kolam..pastu tertelan air kolam sikit..tue iris nangis tue..

    2. iris tak mau pakai bikini comel tue..iris nak buka bikini die..tapi sis marah..

    hentam je la..hihi

    ReplyDelete
  13. sebab iris ajak akak msuk skali tp akak x nak..~

    ReplyDelete
  14. 1. Iris terjatuh
    2. Iris nak aiskrim

    cuba je....

    ReplyDelete
  15. takut air kot?!
    ke sebab air tu sejuk sangat?!

    ReplyDelete
  16. Iris tak nak pakai baju mandi tuhh..mungkin nak pakai baju lain kot!

    ReplyDelete
  17. iris nak buka baju?
    iris nak bli aiskrem sebab org jual aiskrem lau dpan umah?

    hahah ntah pape jawapan

    ReplyDelete
  18. air tu sejuk sangat
    atau
    pelampung bocor

    ReplyDelete
  19. iris nak mama dia mandi sama2 dengan dia.....

    ReplyDelete
  20. nak teka....
    1- ada sesuatu masuk dlm baju mandi Iris.
    2- Ian tak nak join Iris main air dlm kolam tu.

    hentam je tu. hehe

    ReplyDelete
  21. tkt sbb 1st time masuk kolam kot..kah kah kah

    ReplyDelete
  22. nak coba teka lah.
    Iris nanges sbb dia tak nak mandi sowang2 dlm kolam.maybe dia nak abg or mummy dia temankan.

    ReplyDelete
  23. iris nangis sebab sejuk sangat!!!

    ReplyDelete
  24. iris nangis sebab tak nak pakai bikini tu..


    heheh..bedal jer tu...tapi iris tetap comeyy

    ReplyDelete
  25. mira teka iris nak bukak baju.. huhu

    second: nak mummy dia masuk mandi dengan iris jugak hehehe

    ReplyDelete
  26. sbb baju iris tu sangkut bergulung2 kot...dia rimas coz seksi..hehehe..main teka je...suker2 je...just kongsi pengalaman...

    ReplyDelete
  27. sebabnya

    iris baru bangun tidur, tiba2 mommy dia ajak p mandi :)

    iris tak nak pakai swimming suit tu, nak mandi dengan panty je :)

    ReplyDelete
  28. iris nangis sbb dia tak suke baju tu.. dia nak mandi bogel.. hahaha

    takpun nangis sebab takut air kolam (dalam n sejuk)

    ReplyDelete
  29. iris nangis sbb:
    1.baju dia basah
    2.dia nak mummy dia masuk skali dlm kolam...
    ngeh ngehhhh...

    ReplyDelete
  30. 1. iris nangis sbb ade jiran sebelah rumah tgk die ....iris malu ...hehehe

    2. ade cicak jatuh dlm kolam iris ....iris terkejut rs nanges....

    ReplyDelete
  31. semua yang nak teka dah ada org teka..lambat sangat su baca entry nih..hehehhehehe..takpelah....nanti su tunggu jawapan ayu je ehhh :)

    ReplyDelete
  32. ah nk teka gak!!

    1. nak yak yak kot
    2. terjatuh, lalu terduduk hehehe

    ReplyDelete
  33. sebab air tu sejuk
    abang ian tak mau mandi sama
    iris soh mummy mandi sekali

    erk...dah lebey teka plak

    ReplyDelete
  34. 1.iris nak abang ian mandi sama:)
    2.iris nak bawak maenan banyak-banyak dalam kolam:)

    ReplyDelete
  35. to semua ~ tq sbb join teka2 suka2 nie..ma acih sgt!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...