Mandi kolam lagie...

pagi sabtu
dapat voucar b'fast untuk 2 org..
tapi tak gie pun
just tapau nasi lemat & roti anai..b'fast kat bilik ramai lagi best
pas b'fast..siap2...
Ian...dr bilik dah pakai google..semangat tu...
ini budak...lagi bersemangat
nak mandi olam......
sukanya Iris...
sampai jer...masing2 terus terjun
Ian ngan kelampung dia
Iris pun...
2 beradik ...
sukanya mandi pool
Iris..tak kasi Ian pegang kelampung dia
pagi tu ramai gak org
semalam ptg..tak ramai
Mummy kasi la Iris kuar pelampung
jalan dlm pool je
suka dia
siap tak kasi pegang dia
nak jalan sendiri..
tapi dia pegang la pelampung dia
chewah...Mummy pun nak posing jugak
aik...sapa jaga Ian & Iris?
Daddy jaga Iris
sukanya dia




nak mandi sendiri...
Apiq...jaga Ian
dah abis mandi dah
tangan saemua dah kecut.....so cukup la tu
Ian still tgk pool...
tak kan nak terjun lagi kot...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. bestnyer....seronok la anak2 tu...^_^

    ReplyDelete
  2. salam mummyayu, budak2 memang x boleh nampak kolam mesti nak mandi punya..

    ReplyDelete
  3. wah sonotnya iris ek, kalo balqis tak mau nya mandi tak pakai floater..

    ReplyDelete
  4. ko tk join sama ke berendam...bdk2 suka la mandi pool

    ReplyDelete
  5. mamalieyna ~ Ian & Iris memang have fun sesangat..kita pun seronok bila tgk anak2 seronok..

    BSB ~ memang..bath tub dlm bilik pun leh jadi koalam diaorang...

    Anje ~ ye lan, Balqis dah besar...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...