Nak tak?

as salam
selamat pagi....
dah sarapan, kalu lum...
nak tak nasi guyeng Mummy Ayu masak pagi nie
banyak tu, leh la share sorang sikit
yg bekas pink tu untuk Ian & Iris and kengkawan kat umah bbsitter
and yg tecik comei tu..color biru..untuk Mummy Ayu
tak tau la apa rasa, main campak2 jer
nasi guyeng hot dog namanya
sbb Ian & Iris suka hotdog
tu yg Mummy letak banyak2 tu....
nak sarapn sambil buat keja
selamat sarapan...
pssttt..tangan kiri sakit
semalam waktu angkat Ian (time tu dia dah tido)
bunyi mcm meletup
maybe terseliuh kot..
sakit sgt..
nak angkat termos pagi tadi pun sakit
nasib drive ok jer....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. gielah urut ayu...takut terseliuh plak tangan tu....

    ReplyDelete
  2. wahhh..sedap2..nk juga psl x smpat bfast nie..hurmss sian kt ko..myb soon ok ar tngan tu:.huhu

    ReplyDelete
  3. kite tak penah bawak bekal pegi opis.. huhu.. malas nak bangun awal masak

    ReplyDelete
  4. nakkk..lapar ni! sila anta dgn kadar segera yer!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...