Sakit tangan punya pasal...

halloooo korang...kuar mana lunch tadi?
best nye ...
me kat umah....tgh siap apa yg patut untuk ke....
suspen dulu...
balik keja semalam kan awal
balik dr urut....
sampai umah dlm kul 5.15..
terus gi drivetru Mc'D..
tapau apa yg patut untuk dinner
tak larat nak masak
sakit tangan punya pasal
see.....
mcm mcm ada.....
yg penting prosperety tu.....Mummy Ayu yg punya
tapi yg tak best tu
sakit tangan punya pasal..tak abis pun makan prosperety tu
mcm tak caya je sbb before ni kalu makan
tak pernah tak abis
tak cukup ada...
pelik tapi benar.....................

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. alahaiii lapar tengok prosperity my fav...

    ReplyDelete
  2. prosperity terbaekk
    dah 3x makan ehhehe

    ReplyDelete
  3. wah banyaknya makan, menan untuk iris & ian tak de ke?

    ReplyDelete
  4. sedapnya mcd.ku suka mcchicken!yummy..myb psl ko penat kot..tht why x abis mkn!huhuh

    ReplyDelete
  5. dah lama tak mkn burger mc'd nie

    ReplyDelete
  6. @eda ~ :-)

    Nana ~ Ayu masuk nie 4 kali dah...
    or 5.emmm..

    Anje ~ ada..tu awal2 dah bukak dah..

    Gie ~ ayu kalu bukan musim prosperity pun ayu pilih mc chicken..mungkin jugak la.plus sakit kan..

    zh-ena ~ pantang kan ari tu..nie dah boleh kot..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...