Check list raya

sebenarnya 
tahun ni mcm kelam kabut skt persiapan raya Mummy Ayu

semalam tukar duit raya dah
this year tak dpt semua duit baru
campur2

kuih raya...pun tak buat pun
tak tau kalau weekend ni ada mood nak buat
plan tu ada but...malas
so...just beli jer..3 maca,
dah sampai pun....import dr Malaysia of coz

kuih tart, kuih choc, kuih makmur
plan nak wat 3 mcm lagi
genab kan 6...emmm 
tgk la yer

baju raya....
awal2 lagi dah tempah
alhamdulillah...siap dah
cuma tgh alter skt baju Mummy Ayu & Ian
weeken ni dapat balik
tema....
emmm...tungguuu!!

baju raya lain2..
for Ian & Iris ..tshirt & kemeja bagai
ada yg ada dah, and ada yg nak gi beli
pun weekend ni la
nak kuar shopping raya

see...lum shopping raya lagi kami
kasut raya...lum beli for them

Mummy Ayu busy & serabut ngan keja2 opis
and..serabut ngan keja rumah pun yer
rumah penuh kotak dah
emm..kotak?
yes..nak kena pindah
nanti story lain yer bab ni

kengkawan..dah siap ker persiapan raya???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Baju kurung untuk raya pertama je dah siap.. Baju anak-anak baru beli selasa aritu.. Itupun kasut tak beli lagi.. Huhuhu.. Kuih beli batang buruk je.. itupun dah tinggal serdak.. hehehe..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...