E-card dari Mummy Ayu

memandangkan hari ni ramai dah last day kerja
same goes to us kat sini ...
(Isnin kami kat sini public holiday)
so...Mummy Ayu tepek e-card siap2 la dr Mummy Ayu
dengan ucapan
Salam Aidil Fitri
Maaf Zahir Batib
andai ada tersilap tulis semua yer
Salam Aidil Fitri dari kami diperantauan ni
tahun ni..kami tak balik raya...
Ian & Iris ada exam...minggu lepas raya tu
in fact, Jumaat tu diaorang dah sekolah dah
so...memang raya sini je la

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Selamat hari raya buat Mummy Ayu dan family. oh raya diperantauan yer tahun ni. Qekra tak sempat nak buat E-card hehe.

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri buat mummy Ayu dan keluarga..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...