Projek decoupage yg tak di rancang

semalam pagi...
kuar gi JJ Mall jab...ngan officemate
dia nak beli bahan decoupage ni la
Mummy Ayu nak beli baju tido
dalam mall yg sama

emm..dah gi kedai decoupage tu
mustahil la tak terjebak
sekali....amik
and...dpt idea nak wat coins bag comei2 tu
utk letak duit raya
beli terus 24 pcs
harap2 cukup la
so...sebab semalam tak masak
(ada bazaar)
so..balik tu, siap2 semua
terus layan
and hasilnya
alahai tomei
geram je
buat satu, nak tgk yg lain..
buat lagi..tisu gambar lain plak
sekali siap semua

see...
dino..ni konon2 utk boys la
anak ayam tomei
my fav..owl
car...for boys
fish
nie boy or girl pun boleh

butterfly

underwater world

bila tgk banyak2 mcm ni
comei
ni kalu wat goodies utk birthday party pun leh kan
ada beli 1 bag tu..jenis mcm ni la
tapi lum siap lagi
and...ada satu tu..beli mcm pouch... material kain
pun nak wat decoupage
lum siap lagi
sbb..dok layan ni...

emm...ada yg berminat nak tempah?
tapi awal2 ckp...hasil kraf bukan murah yer
ni pun semalam..kira2 modal utk wat bag kecik nie jer..
dekat nak RM 5...
bag tu, tisu, gam utk yg ni mahal gak, varnish lagi
Mummy Ayu pun rasa..mahal la for coins bag 

next time nak beli bag besar skt
mahal2 pun leh guna takpe kan

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Terjnginnya nak buat decoupage ni...tapi..taku ye ye kelapa je...dah beli barang, mood hilang.

    ReplyDelete
  2. comelnya.. kalau dapat kat anak-anak memang sukalah..
    hasil seni memang mahal tapikan sis.. Berbaloi tau..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...