Serabut otak!!!

assalamualaikum
salam selasa
salam ramadhan
good morning semua!!!

kepala tgh berserabut

keja banyak
benda2 nak kena fikir & settlekan pun banyaks

dengan nak raya lagi
lum start shopping apa pun..weekend ni la plan nya pun
kuh raya pun...tak buat lagi
ingat nak la buat la 1 or 2 jenis yg simple
but..tgk la...

dgn rumah penuh kotak
suppose pindah sebelum raya but till today lum ada cerita lagi
mana tak serabut
kan

in sya Allah...
moga2 semua ok
aamiin

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Buat yh mampu je mummy jgn serabut2 ye

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan semuanya untuk akakkkk

    ReplyDelete
  3. Semoga beres semuanya sebelum raya

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan semuanya buat mummy ayu dan keluarga.. nak pindah memang serabut.. tambah bila dah simpan barang dalam kotak.. lagilah.. memahami sangat perasaan mummy ayu tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...