USmileKids....

last month rasanya diaorang amik gambar kat sekolah
utk year book tahun ni

semalam..diaorang bawak balik
emm...memandangkan tahun ni... last year diaorang 
macam2 la nak nya
tambah2 princess manja tu
berderet list dia...

photo take by USmileKids..
every year pun company ni jer
but..semua pic pun cun!!!

jom tgk pic Ian
emm...bukan main lagi yer
 tgk perbezaan antara 3 tahun ni yer..
2017, 2018, 2019
 tahun 2017 tu..baby face je lagi
tahun 2019..ok..abg long kawasan yer

suka pic ni
bukan main lagi yer hero Mummy Ayu ni
he he he..

Iris plak
beria suruh ikat rambut pagi tu
siap test malam sebelum nya ..utk pohotoshoot ni
bukan main lagi
sbb  rambut dia tgh nak panjang, so tak kemas sgt la

nie koleksi 3 tahun
2017, 2018, 2019
tahun 2017 tu..senyum pun tak ikhlas..mcm kena paksa
ye la..dia bukan suka bab gambar2 ni
tahun 2018 & 2019 baru nampak senyum tu ikhlas
but still...amik gambar is not her things
kalau boleh elak, memang dia elak

she is growing up
bila nak kurus ni sayang ooii...

Iris punya..banyak gambar
so..banyak la list dia yer
and banyak jugak baht yg kena kuar ni
ada pic Iris ngan kawan2 dia...antara good friends dia
and..ada gambar ngan Ian
emm....sayang masa hari tu Ian pakai PE uniform
but ok gak....

semua ni kenangan bersekolah kat sini....
Mummy Ayu selalu ckp..
both of you are so lucky
rezeki tau...dapat pengalaman bersekolah di luar negara
tak yah..tunggu U dah dpt merasa belajar kat negara orang
sistem pembelajaran yg lain
and..dpt improve english
dpt kawan dr mcm2 negara
syukur alhamdulillah

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...