Lunchdate with BFF πŸ’“

kalau sapa yg dah follow Mummy Ayu
mesti kenal BFF Mummy Ayu ni
dulu memang tiap2 minggu la
asal Jumaat je..mesti ngedate ngan dia
pas Mummy Ayu dah fly ke bangkok, pastu balik pun dok N9
pas tu PKP plak
memang jarang2 la dpt ngedate or jumpa ni
just whatspp, insta, FB or call terus je, kalu malas nak taip tu
he he he

so..last weekend
memang dah janji nak ngedate sabtu tu
so..here we are
sian dia kena tunggu lama
sbb Mummy Ayu dr sban..naik komuter
x tak timing komuter....
janji kul 12..Mummy Ayu kuar awal dah...kul 10 lebih
sekali komuter kul 11.55
emmm....kul 1 la baru sampai
apa pun..alhamdulillah
sampai dah
kenyang makan lunch semu
tq Nett...belanja makan

gi toilet pun
sempat posing2 

pas tu sambung kat starbucks
lama dah nama sebelah2 mcm ni
seronok jgn ckp la
mcm2 topic kuar kan
siap flash back bagai la
balik naik train kul 5.30
tu dia...setengah hari jugak la
best best!!!

tq kasi bday present
love it!!!!
πŸ’“πŸ’“πŸ’“

we should do this more
meriah!!!!

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

16 comments:

  1. lama benor nett tgu ko ye..hehe...nett ajak aku juga aritu tp aku tk brp sihat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, mujur MV tu dah mcm rumah kedua dia...

      Delete
  2. bff bonding ye MA.. hehehe.. seronok mst byk cerita ni

    ReplyDelete
  3. Tumpang seronok tengok MA dah BFF ngedate

    ReplyDelete
  4. seronok kan sesekali ngedate dengan bff. saya pun kalau jumpa kawan memang tak sedar masa berlalu

    ReplyDelete
  5. Saat paling menyeronokkan apabila dapat santai-santai dengan bff.

    ReplyDelete
  6. Bestnya ngeteh dgn BFF. Mesti sembang tak ingat punya kan :)

    ReplyDelete
  7. Sonok dapat lepak2 ngan bff kan...
    tetiba rindu plak ngan geng2 melepak hahaha....

    ReplyDelete
  8. Bonding time with BFF is the best time ever!

    ReplyDelete
  9. jadual train skrg mmg jauh2 gapnya. haritu aku pun kena gak masa nak balik seremban dari KL sebab nak uruskan sijil kematian arwah mama.

    ReplyDelete
  10. ktm memang menyakitkan hati sebab suka delay. Bestnya dapat lunchdate borak macam2 benda

    ReplyDelete
  11. rindu nya kat bff. lama tak makan2 sejak lepas pkp ni

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...