Zus Coffee

sementara nak tunggu Iris main squid game dia
jgn buang masa
coffee la of coz

kat plam mall tu ada zus coffee
dah 2-3 kali jugak la layan zus ni
yg best nya Mummy Ayu suka
Zus ni offer pick up service
download app zus..kat playstore
pas tu kita boleh order secara online than kita gi pick up je

gie amik ari tu
eh ada free give la
lagi la suka kannn...

hot cappucino
apa free givenya...tunggguuuu 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Macam best je free gift-nya tu :p

    ReplyDelete
  2. Aku baru try sekali zus ni masa gi mines haritu

    ReplyDelete
  3. eh..selalu nampak kat food panda pekan nanas, ingatkan tak halal. boleh lah order nanti

    ReplyDelete
  4. NuSentral xde kot Zus Coffee ni...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...