Nursery pokok bunga

semalam lepas siap2 masak semua
gi amik kek comei ni
otw balik tu singgah nursery
lama x ada pokok baru...and plan nak beli 1 je, 1 jer...
berdua je ngan Ibu
Ian & Iris masing2 ada tuisyen

sekali masuk
waaaaahhhhh...
mcm2 color, mcm2 pesen....japanese roses ni
mcm mana x terjebak kan

ok..3 jer...
sekali pilih2... 
Mummy Ayu 5, Ibu pun 5
Mummy Ayu nak balik tu siap tambah 1 lagi..pokok keladi
he he he 
mana leh balik tangan kosong kan... he he he

Ibu kata..ni ko punya pasal la ni
dah terjebak sama
ha ha ha

siap beli tanah, petang tu tukar pasu
but x siap lagi
sambung weekend nanti
πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. best kan dating berdua dengan mak hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau pi Nursery jangan harap la nak balik dengan 1 pokok je...

    ReplyDelete
  3. ros jepun aida semua da xde, ayu. gone!
    terasa nak plant baru la.
    now dgn vinca je. alhamdulillah mekar cantik.
    boleh la proceed with bung alain plak.

    ReplyDelete
  4. Belum pernah masuk nursery sbb nak beli pokok. Selalu dulu tolong arwah mama beli tanah je

    ReplyDelete
  5. Ros jepun nipotong dahan dia aje dah boleh semai

    ReplyDelete
  6. dah lama jugak tak ke nursery beli pokok. selalu beli dekat shopee jer. hi3.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...