Mr Groom - Syamnuriezmil

last week...sampai dah another novel yg Mummy Ayu looking forward
my another one..fav writer..Syamnuriezmil
novel terbaru dia...
"Mr Groom"
novel dia..jarang2 la Mummy Ayu miss
and as usual..kalau beli ngan dia
memang ada je free gift nya
kali ni sbb awal tahun...ada mini calender ni
bagus tul..memang mencari
now dpt dah.. alhamdulillah

semalam baru la berkesempatan baca
dah separuh dah
serius layannnn
bila dah mula tu memang susah nak stop la kan
sbb dah dekat kul 1 pagi
kena la stop gak sbb hari ni keja

Mr Groom mengisahkan Ozan ..hero dlm novel ni
dia baru nak balik ke Malaysia lepas habis belajar kat korea
but..time2 dia nak balik tu, dia dpt tau mak dia...
dah plan nak kawinkan dia dgn Elena
Ozan just anggap Elina mcm adik dia je
and...memang x setuju la

time2 tu plak terjadi lah 1 insiden yg membuatkan dia jumpa dgn heroin...Aaisyah
Aaisyah pun study kat korea jugak

so..dia pun kawin dgn Aaisyah
bawak balik Aaisyah as his wife
nak kata secara kontrak ... x sgt la
sbb x de kontrak
plus Aaisyah ni pun memang ada crush dgn Ozan

of coz la mama Ozan tu mengamuks kan
dia sorang je yg x terima menantu baru dia
yg lain..Papa, Opah, Olive semua suka

emm..mcm ada hidden agenda je Mama Ozan tu
🤔🤔🤔

Mummy Ayu pun x habis baca lagi
but so far..memang best
plus ada selit2 dialog in korea..comei sgt
💓💓💓

congrats Syamnuriezmil..
keep on writting!!!

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. dah lama x baca novel. teringin nak aktif membaca.

    ReplyDelete
  2. Menarik..kena cari ni..MPH kat sini x banyak pilihan la...kena pi Popular gak...tapi tu la..sure terjebak melampau nanti

    ReplyDelete
  3. tengok entri mummy baru kak ana teringat ada dua naskah buku kak ana belum baca adoiyai :)

    ReplyDelete
  4. baca sinopsis dari mummy ayu macam menariks je novel ini :)

    ReplyDelete
  5. Wak menarik jalan cerita ni

    ReplyDelete
  6. Cantik cover dia. Seronok dapat buku dari favourite penulis. Membeli dapat gift sekali. Calender kuda tu memang payah nak dapat sekarang. Untung dapat juga :)

    ReplyDelete
  7. Saya dalam fasa tak boleh beli novel baharu selagi tak habiskan buku-buku lama yang beli tak berusik... tapi banyak pula penulis released novel baru sekarang ni.... isk isk tergoda!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...