Thank you Syazni!

dah lama x dpt hadiah dr geng2 blogger ni
sbb dah lama kurang aktif ckt...now baru nak mula aktif balik
sekali bila dpt..memang seronoks la
semalam sampai dah..hadiah top commentator kat blog Syazni Rahim 
tq tq!!!
bila bukak...wah mcm2 ada
ada planner
2 buah antologi cerpen
memang seronok la Mummy Ayu mermbaca ni
siap dpt autograph
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

and sambil2 tu
Mummy Ayu selit jugak order novel terbaru hasil karya Syaz sendiri
beli for Iris
tapi Mummynya leh join sekali baca
Aku, Kamu dan Kelab Ulat Buku: Dari Kentucky ke Busan!

1st novel utk Iris 
sbb sebelum ni Iris more baca komik or buku english je
kena baca gak buku bahasa melayu..kann
bila tanya dia, semua x nak
bawak gi bookstore pun....laju je buku english
so..kali ni main beli jer
but siap request autograph utk Iris
(sbb kenal writernya..he he..)
Tq so much Syaz!!!

nanti dah baca Mummy Ayu review ek....
and tq so much once again..utk hadiah2 ni
love sgt!!!
x sabar nak mula baca ni
๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Alhamdulillah dah sampai! Terima kasih sebab selalu singgah blog saya sepanjang Disember 2021 yang lalu! Dan moga terhibur baca karya terbaru saya ;)

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat hadiah buku....wah Iris..kena jugak baca novel dalam bahasa melayu tau...senang nanti nak exam

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak. Ada juga rezeki terselit. Sambil tu dapat order buku baru. Siap dapat autograph lagi tu :) Buku kita sama. Jomlah membaca :)

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah kak ayu. Rezeki di tahun baru hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah MA. Iris mungkin ingat novel Melayu semuanya cliche novel cinta tu yang dia tak nak baca tu. have fun reading! mana tau pas ni jadi penggemar novel Melayu pulak

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah Mummy Ayu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...