Popular

balik dr umah Mak Tok & Tok Wan
Iris ajak gi aeon sekali lagi
emmm..ada lah yg dihajati tu

sesekali kuar kan
Mummy Ayu pun layankan je la...
dia cari hoodie dia
memang lama nak beli dah, jumpa lah yg dia bekenan kat H&M
suka la dia

pas tu...nak beli komik la
lama x beli
gi la Popular pulak
jenuh teman
jab nak yg tu, jab nak yg ni
pegang yg ni
eh.. x jadi la
nak yg ni

last2 dia beli yg ni
sekali 2 beli
sbb ada 2 season..katanya
yolah

Mummy pun..terjebak la 
nampak novel Marissa
baca blurb kat belakang pun dah sengih2
ha ha ha...x sabar nak mula baca gak
but as usual
kena balut semua dulu

Ian???
dia cari but bola
but x jumpa yg berkenan
so..x beli la apa2..
masuk popular pun... x de yg berkenan
next plak la yer...teman Ian shopping kasut bola dia
to be continued....

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. Lama tak terjah kedai buku.

    ReplyDelete
  2. X leh masuk Popular..kang ada yang menambah novel padahal yang beratus kat rumah tu x baca lagi..

    ReplyDelete
  3. sama. dgn ank bungsu ciknur sukaa sgt hoodie😊 minatt sgt

    ReplyDelete
  4. Kalau masuk kedai buku, memang berjam. Pening nak pilih. Tapi sejak virus melanda, terpaksa cepatkan masa.

    ReplyDelete
  5. Bagusnya anak-anak beli buku, rajin membaca.

    ReplyDelete
  6. lama jugak ni tak jejak popular.

    ReplyDelete
  7. Suka pergi kedai buku macam Popular. Lama dalam tu baru keluar

    ReplyDelete
  8. Aku kalau boots budak2 and bapak budak biasa ke Sports Planet je. Selalu ada sale.

    ReplyDelete
  9. sesekali jejak masuk popular, memang aida pun akan berakhir di kaunter pembayaran.
    mesti suruh anak2 grab pape maskhah yg diorang suka.
    mostly komik la. mereka bertiga memang minat komik :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...