Brother & Sister love.....forever!!!

Brother & Sister love.....forever!!!

tak tau nak citer apa bukak2 pc.. jumpa pic lama2.... Ian & Iris so baby Iris time nie Ian pun tecik lagi time nie lum pandai sgt ...

Read more
Happy Weekends kengkawan...apa plan?

Happy Weekends kengkawan...apa plan?

dah weekends..suka suka!! minggu nie Mummy Ayu tak ke mana2 pun sb Cik Didi keja..busy ngan F1 so..just lepak kat umah... nak lipat baju...

Read more
As usual..update bachelor party petang jumaat....happening!!!

As usual..update bachelor party petang jumaat....happening!!!

ok..macam biasa l entry di petang2 jumaat nie tak sah kalu tak de entry makan2 kami hari nie kami ber'party' di MV.. pikr punya piki...

Read more
3 bulan 3 album......

3 bulan 3 album......

tengok..dah mcm artis rasanya yela..tiap2 bulan buat 1 album cuma yg beza artis buat album lagu tapi Mummy Ayu buat album gambar he he ...

Read more
Berwajah baru...suka sangat!! korang suka tak?

Berwajah baru...suka sangat!! korang suka tak?

as salam...... good morning... suka..suka...pagi nie lagi suka sbbnya...my blog dah berwajah baru... nie la sbb Mummy Ayu suka dr semala...

Read more
Dapat dah...yg diidamkan ....tapi not for me...

Dapat dah...yg diidamkan ....tapi not for me...

lama rasanya tak shopping online kan? bagus tul Mummy Ayu nie.. he he he.. tapi baru2 nie..last week la jenjalan..BW.... jumpa one blog ...

Read more
Semalam tak tau nak masak apa.....sekali dpt msg dr chef.......

Semalam tak tau nak masak apa.....sekali dpt msg dr chef.......

semalam petang time dekat2 nak balik tu as usual ..dah start pikir balik nie nak masak apa la pulak sekali..tengah jalan nak amik Ian &a...

Read more
Mood pagi nie....HAPPY!!!!

Mood pagi nie....HAPPY!!!!

as salam and selamat pagi semua... pagi nie mood Mummy Ayu happy kenapa ? mengapa? apa yg terjadi? ha...suspens....tunggu ek and nak s...

Read more