Nuffnang ooo Nuffnang!!!

Nuffnang ooo Nuffnang!!!

semalam baca blog kengkawan... ramai yg dpt BE baru... best tu.... blog Mummy Ayu dah lama tak dpt BE baru... last dpt hari tu bulan fe...

Read more
Famous lagi..yum yum...

Famous lagi..yum yum...

as salam..morning kengkawan.. happy weekends!!! gie mana minggu nie? Mummy Ayu hari ni..sabtu, lepak umah jer esok baru plan nak gie baw...

Read more
Projek lunch tadi.....party takde kan minggu nie...

Projek lunch tadi.....party takde kan minggu nie...

ha...tadi lunch kuar ngan geng2 opis sbb minggu nie kami tak party2.. plan punya plan..last2 kami ke sogo je sbb tu je yg paling dekat......

Read more
Cita & Cinta @ TV9

Cita & Cinta @ TV9

semalam pagi dgr kat radio hot FM promo pasal cita nie so..malam tadi 1st episod Cita & Cinta... ok la...leh gak la buat layan bori...

Read more
Attention please...!!!

Attention please...!!!

ok..nak buat pengumuman sikit...follow up dr entry nie sampai hari nie..Mummy Ayu lum terima lagi alamat sorang pemenang giveaway Mummy Ayu...

Read more
kena hijack.....

kena hijack.....

tengok..kalu kat umah selalunya mcm nie la... remote control astro Mummy..kena hijack nagn Ian emm...alamatnya layan kartun la

Read more
Perhimpunan pagi nie...

Perhimpunan pagi nie...

dah balik dr perhimpunan mcm yg dikatakan tadi... so....Mummy Ayu memang tak minat bab beratur nie dr sekolah dulu tak suka dgr org beru...

Read more
Ragam dua beradik nie dalam keta time jam..

Ragam dua beradik nie dalam keta time jam..

as salam.. morning kengkawan semua pagi nie Mummy Ayu kena join ebratur kat opis nie so..this is autopublish entry meh layan cita Ian &a...

Read more
Sapa pernah naik mainan nie?

Sapa pernah naik mainan nie?

hari tu jenjalan funfair kan so..tgk macam2 mainan emmmm..dah lama dah tinggalkan mainan2 mcm nie masa muda remaja dulu layan gak..try m...

Read more
Lagi cita & pic kat fun fair....

Lagi cita & pic kat fun fair....

ha..pas layan Ian main2.... ingat nak balik but still nak kasi Iris main so..... posing jab.. than gie satu tempat mainan ni marry go...

Read more
Kami ke sini...lama giler tak ke sini..best!!

Kami ke sini...lama giler tak ke sini..best!!

pandai kengakwan semua ramai yg teka betul... kami ke sini malam isnin lepas fun fair ..tapi Ian mula2 panggil "cafe" ha ha ha...

Read more
Ke mana la pulak tu?

Ke mana la pulak tu?

sambung citer time cuti ari tu lagi nie aktiviti malam isnin.. plan nak balik ptg tu jer.. sekali Ian request nak gie satu tempat nie tu...

Read more