Baju tido pun nak pilih jugak....


still cita princess nie..
dah pakai baju gowm kembang siang
malam....Mummy Ayu siapkan baju tido belang2...
tak nak pulak..
dia amik simpan baju tido tu..
"kita nak pakai baju tido pooh la Mummy...."
baju tido pooh? yg mana?
Mummy pun dah tak ingat..
so..dia la amik sendiri baju tido nie...
(Abang Ian ko pakai baju apa jer yg Mummy siapkan..tak cerewet mcm nie pun tau)
ha...yg nie la...sama ngan katil
(mentang2 baru tukar cadar)
dah tu..dia nak posing2 plak
layan kan jer la...
rambut tu pun request..nak ikat rambut pusing2 ni..
dah snap satu...
ala...nak banyak2...
tu yg banyak nie..
geram la Mummy nie tau...
tamau la panggil kita kakak.......
bila snap2 mcm nie..
baru perasan..
banyak nya teddy bear dia
besar2 plak tu
patut la..kalau bangaun pagi..
banyak yg dah tergolek ke bawah
Mummy la yg angkat & susun balik
he he he

* Iris memang tido bilik asing sejak pindah sini
kadang2 jer..dia dtg menyempit kat bilik Mummy...kalau dia terjaga tengah malam/ pagi

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. hehe.. tandanya Iris dah besar kan.. dah ada taste sendiri..hehe~

    bilik gegirl penuh dgn bebear...suke3x..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...