Masterchef Malaysia 2

masterchef malaysia yg 2 ..dah bermula dah
tapi season kali nie..
Mummy Ayu kureng follow sikt la
cuma tgk time pemilihan dulu jer..
lepas dah abis pemilihan 24 orang tu
Mummy Ayu tak tgk sgt
kalu tgk pun...ulangan jer

maybe ...feel dia lum dapat lagi
and lum ada lagi peserta fav lagi
apa pun..
now dok layan masterchef US gak
lagi best
siap ada peserta OKU lagi (buta)
tapi....
yg bawah nie pun...masterchef gak....
masterchef....Mummy Ayu..
he he he...
bukan yg baju belang2 tu tau
yg pakai baju chef tu
ha..dia la masterchef Mummy Ayu
sbb bila terasa nak makan apa2..request jer kat dia
kalu dia tak busy, ada mood..confirm leh dapat punya la
emm..lama tak minta Didi masak2..
dia busy jer sekarang nie

pic nie Didi snap semalam
Masterchef Malaysia ada shooting kat KL tower
sekali jumpa Chef Jo plak
Didi cakap "Chef, boleh tak amik gambar? wife saya fanatik ngan Chef."
boleh???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. ehehe
    masterhef us dah abis dah aku nengok tiap2 minggu kat youtube
    potatoonepotato
    yg menang chritian yang tu
    minah yg buto
    lawan josh
    huhuuhuh
    mmg syiok

    ReplyDelete
  2. ena pun tak tgk sgt MC no.2 nie
    sbb mcm tak best sgt la..byk sgt dramanya

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...