Sharing is caring!!!

salam and morning kengkawan...
selamat hari khamis!!
esok dah jumaat....
:-)
minggu lepas belikan mainan nie for Iris...
and mainan askar2 for Ian
but Ian pun nak gak mainan nie
takkan la Mummy Ayu nak belikan mainan yg sama....sampai 2...kan?
so..just beli 1...share...share..
emmmmm..
boleh pun main share2..
tapi kadang2 Ian yg nampak lebih
sebab dia dah besar kan
tapi ok la..
at least diaorang tak gaduh2..
main elok2 jer..
ha..ini la hasilnya
susun2..
jadi mcm bangunan la gitu
masa Mummy Ayu kecik pun ..kitaorg ada mainan susun2 mcm nie
tapi just color2 jer..
takde la corak2 cantik mcm nie
peace!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Bestla..cam nk cari jugak je hehhehe...
    Ian ada bakat jd arkitek tu ;)

    ReplyDelete
  2. mainan mcm ni bagus untuk menguji minda diorang..

    ReplyDelete
  3. bagus iris n ian..sepakat membawa berkat!

    ReplyDelete
  4. bagus la mainan nih kak...beli kat mana?

    ReplyDelete
  5. bestla....nak cari satu kat amzar....tapi amzar lebih minat dgn kereta....hmmm

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...