Semalam...Hospital Tuanku Jaafar, Seremban

salam & morning kengkawan semua
hari nie Mummy Ayu EL
semalam setengah hari...
dalam kul 10 lebih..
dapat call dari Ibu...
minta balik..
so...Mummy Ayu pun..balik
Ayah Mummy Ayu demam sampai gigil2..
and..adik bungsu Mummy Ayu plak.kaki retak
so...Ayah tak larat nak drive
so..Mummy Ayu kena la balik cepat..
nasib boss takde kan minggu nie
balik..makan jab, tukar baju...
terus ke hospital besar seremban
hantar Ayah, Ibu & Amie ke bahagian kecemasan
Mummy Ayu ngan Ian, Iris & Sis Wanie parking keta
pas tu naik shuttle bas ke bahagian kecemasan tu
time sampai tu..Amie dah settle kena balut kaki..
tak simen pun.just letak besi & balut
just kena tunggu Ayah..
dari kul 2 lebih sampai kul 5 lebih..tak settle2...
kena scan..dah masuk drip...
so...Mummy Ayu balik dulu coz...
Ian & Iris..dah letih & lasak....
Ian...
Iris.....
bukan Ian ngan Iris jer lasak
budak 2 orang nie pun...lasak
see...
so..Mummy Ayu balik dulu ngan Ian & Iris & Amie
malam.....baru gie amik Ibu & Wanie
sbb settle kan Ayah masuk wad....

doc mula2 suspect batu karang waktu check kat klinik
kat sepital..doc suspect appendix plak
so...kena tunggu doc check betul2...baru tau mcm mana...

so.....my my Ayah...
semoga takde apa2 yg serius
dan kami semua doakan Ayah cepat sembuh
risau gak sbb nie 1st time Ayah sakit sampai kena tahan wad
:-(



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. semoga segalanya dipermudahkan..and harap pak alwi takde apa-apa yang kronik.....cian ko......hari ni pun aimi mmg tak dapat join...aku pun nak berkemas awal..mlm ni ke langkawi.

    ReplyDelete
  2. Semoga ayah kak.ayu cepat sembuh yer . .

    ReplyDelete
  3. harap takde apa2 dah cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
  4. ayu...dah terima pos ekspress dari ayu...alahai, macam2 ada...segann sungguh tau...

    btw nanti kasi alamat kat kita ye...nak kasi fm besday iris kat ayu...emailkan alamat ke
    comot81@gmail.com

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...