Kena operate

follow up dr entry yg nie
hari khamis tu Ayah Mummy Ayu kena admit
jumaat pagi....Mummy Ayu hantar Ibu ke hospital..
Ibu stay la teman Ayag
sbb pagi tu..kul 4..Ayah dah start puasa
just tunggu masa jer masuk bilik bedah
suspen gak la kami adik beradik....
and..kul 1.20 mcm tu..
Ayah masuk bilik bedah
doc masukkan 3 camera dlm perut Ayah
and detect...apa yg tak kena
sama ada appendiks atau pun..masalah usus
tunggu punya tunggu..
kul 7 lebih baru Ayah kuar dr bilik bedah
sedih gak tengok time tu..
ye la..Ayah tak pernah sakit mcm nie sekali
tapi apa pun..syukur alhamdulilah sbb takde yg serius sgt
just..appendiks tu dah hitam & dah start bocor..
nasib tak pecah lagi
so..doc terus operate..buang appnediks tu
tu yg lama tu...
so..dah settle dah
just tunggu luka operate tu je la sembuh....
and...semalam petang..
Ayah dah discharge..
now..rehat kat rumah jer..
tak leh kerja berat2 & and tak leh drive dulu
so..hari nie..adik lelaki Mummy Ayu amik cuti
esok & lusa..Mummy Ayu plak cuti
pas tu..tak tau lagi mcm mana
emm..jenuh gak la
apa pun...harap Ayah cepat sembuh ok..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. semuga ayah mummy ayu cepat sembuh.... kena jadi driverlah mummy ayu ya!!!

    ReplyDelete
  2. Harap pakcik cepat sembuh..kak ayu pun jaga diri ek..

    ReplyDelete
  3. semoga pakcik cepat sembuh...amin...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...