Lama ku tunggu...

petang semalam..
dapat dah
redeem dr nov tahun lepas, feb tahun ni baru dapat
hasil kumpul setem 7 eleven tahun lepas
he he..

last year..dapat dah 6
tapi color kuning
semalam dpt color merah
suka..suka

apa isi nya..
mangkuk tingkat plastik
and...ada katun katun
comei la

Iris suka bawak bekal...
hari ni.....of coz la dia dah rasmikan
yg kumpul setem banyak2 tu

tahun lepas...dapat mangkuk tingkat tu & stool ni
suka..suka

tahun lepas.....
dapat ni
dan ini

tahun 1st sampai tu jer...
kumpul2 but tak tahu utk apa

tahun lepas...dah tau
bukan main la kumpul kan

selalunya..program setem setem ni..start dlm bulan 9
abis bulan 11
bulan 12..utk redeem...

em....pandai dah
siap ajar geng geng lagi
ha ha..
sbb utk yg 1 point tu...dapat setiap pembelian Bht 50 mcm tu
utk yg 3 point tu..ada brg2 yg kena beli utk dpt 
and..setiap minggu..tukar2 barangnya..utk setem 3 point
so..memang sakan la membeli time tu
plus...sapa2 gi 7 eleven, tak kumpul setem
ha..meh sini..kasi Mummy Ayu kumpul
:-)

buat apa banyak2???
selain dr guna
Mummy Ayu kasi present kat family or kengkawan yg tak kumpul
diaorang suka la
sbb benda2 ni..tak jual
kena kumpul baru dapat
emmm....special kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Adoi.. bestnya.. kat sini dia buat masanya pendek je.. tak selalu beli.. rugi macam tu je.. huhuhu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...