Derma darah

semalam punya cerita...
ada kempen derma darah kat opis
emmm..dulu Mummy Ayu pernah derma darah
sekali je
masa belajar kat ITM dulu
lepas derma pening2..
kawan Mummy Ayu sampai muntah2
pas tu..memang x derma dah
sampai la semalam

terdetik hati nak derma darah
plus ada kawan yg nak derma juga
so..follow sekali 

kena isi borang
mcm2 plak tanya
sbb musim covid ni kan
and..siap fast lane, potong barisan
sbb petang kawan tu ada meeting
and Mummy Ayu pun kena siapkan utk meeting tu

sowie...sbb potong barisan
and..alhamdulillah, lepas utk derma
settle part 1

part 2....
cucuk tangan kiri
darah kuar sangku2 plak
so..tukar tangan kanan
emmm..kiri kanan tangan kena cucuk jarum jer
sabar je la
:-)

amik gambar each other tgh derma darah
he he he

after quite a time
darah kuar gak dgn lancar nya
tu pun kena cucuk tepi sikit and nurse dah ckp..sure lebam nanti
see...darah Mummy Ayu
and...
dapat buku sekali lagi
alhamdulillah
dah ada buku ni,
in sya Allah nak derma darah lagi...

lebam tak tangan Mummy Ayu???
emmmmm....
semalam sakit la
hari ni tak sakit dah 
cuma lebam tu je la
he he he....










mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. bagus.. kami tiap tahun ada je aktiviti ni kat company. cuma tahun ni takde sebab covid so company stop semua aktiviti

    ReplyDelete
  2. Dulu rajin nak derma darah tapi mesti berat tak lepas. Sekarang ni berat dah ok, tapi macam dah tak cukup darah lah pula.

    ReplyDelete
  3. Banyak pahala orang derma darah ni :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...