I'm Underage But I'm Not A Child ~ Japanese Movie

semalam kawan opis cita pasal satu Japanese Movie ni
plot cerita mcm comei je
so...try la cari
and turn out its just a movie..
so..layan je la

I'm Underage But I'm Not A Child
I'm Underage But I'm Not a Child (2017) - MyDramaList
ala pelakon nya..
yg duduk tu ingat kan perempuan 
rupanya lelaki
jambu sgt

cerita ni mengisahkan heroin ni anak org kaya
dilayan ibarat puteri
semua nya disiapkan
"disiapkan" bermaksud everthing
start dr bangun tido..org siapkan dia sampai la naik kereta ke sekolah
sekolah pun sbb terpaksa...
anak tunggal..memang ibarat puteri la

hingga la dia suka sorang mamat ni..hero
sbb hensem, sport man...

sekali ..on her birthday yg ke 16
dia dpt hadiah...iaitu perkahwinan
mula2 dia tak nak
sekali tgk pic..dia kena kawin dgn hero pujaan dia
terus nak ..and suka sangat la
sbb dia dapat apa yg dia nak

kawin secara rahsia sbb still underage
and hero x suka dia pun
but...dgn kawin
hero dpt settle kan hutang2 family dia
kira sbb duit la
but heroin suka betul2

sanggup la duduk rumah kecik,
belajar hidup susah
belajar buat kerja rumah semua la
dpt vacuum rumah pun...mcm dah wah..
kagum giler
comei je watak heroin ni
sbb dia way too positif
hingga la hero mcm dah suka kat dia

but....
emmm..nak tau kena la tgk movie ni
tak nak spoil

kat youtube ada, kat kissasean pun ada
1 jam 44 minit mcm tu je
cerita yg ringan..layan je
:-)


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. sinopsis macam best. walaupun kami tak bape suka cite kawen underage. tapi kami nak try la tengok. mcm best je dia survive hidup tak kaya dengan suami dia semata2 sbb cinta

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...