Baju raya

sabtu lepas...
memang dah plan dah nak gi cari baju raya

so..kuar awal...sbb nak elak org ramai
alhamdulillah...selesai dah 
as usual & sama mcm tahun lepas
kita org gi shopping kat Gene Martino je

color?
emmm nanti raya la yer

just nak tambah2 sikit lagi je
baju tshirt2 mcm tu
yg tu last minit pun x pe

ni baju pagi raya kena cepat2
takut x de size,  x sama color la
tu yg kena cepat 

kengkawan
dah start shopping ke?

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Kiteorang suka recycle baju raya tahun2 lepas sbb sejenis yang jarang pakai baju kurung ke mana2 lagi2 dah tak bekerja skrg ni hehe. Biasanya shopping utk budak2 je tapi tahun ni tengok dulu camane.

    ReplyDelete
  2. saya beli online je mummy...malas nak keluar masuk butik lenguh kaki haha
    tapi untuk budak-budak kalau bawa keluar beli baju raya diaorang lagi seronok kan dapat rasa suasana tu

    ReplyDelete
  3. belum lagi mummy... xdan nk pk...uwaaa...

    ReplyDelete
  4. Aah la baru terfikir tak beli lagi tshirt anak2

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah setel dah 😁

    ReplyDelete
  6. setel awal seronok dah ye kak... senang hati

    ReplyDelete
  7. aku utk tisya je la dh beli..utk aku pki mix n match je la kot mn yg ada...tgkla kot2 dh ujung2 nanti ada yg berkenan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...