PaRam I

weekend lepas Mummy Ayu dah menjejakkan kaki ke param
Ibu kata weekend kita gantung periuk kuali la
Mummy Ayu ons je

kita org gi awal..dlm 4.15 mcm tu
sbb nak elak org ramai
org x ramai sgt
but still adventure bila bab parking tu

see hasilnya
penuh la jari jemari Mummy Ayu & Iris

memang kena kuat iman
sbb mcm2 ada yer
nasi kerabu

bubur..macam2 bubur
Mummy Ayu terjebak jugak ni
beli bubur lambuk
sbb this year x dpt lagi
so..kita beli la sendiri
nasib sedappp

lauk pauk
jgn ckp la kan
mcm2 jenis

nasi beriani
ada kot 3-4 stall yg jual


lauk lagi

and this....catering masa adik Mummy Ayu kawin
Syaz's catering
diaorang pun bukak stall
and masakan dia memang best
so....tergoda jugaks
Mummy Ayu beli nasi minyak & daging hitam dia
memang terbaiks...

popia basah
dappp
tapi x beli pun sbb Ibu dah beli samosa

and drinks...
mcm2 yer
kalau budak kecik dulu
memang tergoda dah ni....

alhamdulillah...foods yg beli
semua just nice & x membazir pun

weekend ni..kalau gi param lago
leh try gi yg lain pulak 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Memang rambang mata dtg situ kan..hahaa.. Tapi sebab fikir..Nanti esok esok gi lagi..Sy hold je dulu πŸ˜‚

    ReplyDelete
  2. kene bawa troli macam pi pasar pagi lain kali kak hhehehhe

    ReplyDelete
  3. tu laa bahayanya param niπŸ˜‰πŸ˜‰ semuanya nmpk sedap semuanya nk beli😁

    ReplyDelete
  4. Seronoknya...macam- macam ada ha...kat area umah akak macam susah je nak jumpa Param...kalau ada pun kena pi taman lain atau pi Ampangan...rajin x rajin je

    ReplyDelete
  5. sedap kena dengan tekak boleh gantung kuali lagi mummy hujung minggu nanti

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...